Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

«Με Βομβαρδισμό του ΚΥΣΕΑ»…Απάντησε ο Παραδίδων Αρχηγός του ΓΕΑ!




Με «Χαμηλές πτήσεις Μαχητικών & «βομβαρδίζοντας το ΚΥΣΕΑ και προσωπικά τον ΥΕΘΑ  Πάνο Καμμένο» που αποφάσισε την αντικατάσταση του,  την ώρα που ο  ίδιος βρισκόταν σε επίσημη αποστολή στα «ΗΑΕ» …εκτέλεσε σήμερα την 15:30 στην Τελετή παράδοσης -Παραλαβής του ΓΕΑ στη ΣΧολη Ικάρων ο Παραδίδων Αρχηγός Χρήστος Βαίτσης
Κατά την τελετή παράδοσης του ΓΕΑ στον Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, ο Επίτιμος πλέον Α/ΓΕΑ Χρήστος Βαίτσης , παρουσία του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου έκανε λόγο για «παντελώς άκομψη αποστράτευση του», που όπως είναι συνιστά «πρόκληση, όχι μόνο στο πρόσωπο μου, αλλά στο  θεσμό του Αρχηγού της Πολεμικής  Αεροπορίας».
Προχωρώντας ακάθεκτα ο Επίτιμος πλέον ο  Α/ΓΕΑ, σημείωσε «το αντιπαρέρχομαι, θεωρώντας ότι είναι μια ατυχής στιγμή, που ελπίζω να μην επαναληφθεί στο μέλλον».


Χτύπησε  δε και  την Καμπάνα της καθυστέρησης των  Αναβαθμίσεων για τα Μαχητικά της ΠΑ
Ο Επίτιμος Α/ΓΕΑ  Αντιπτέραρχος Χρήστος Βαΐτσης αναφέρθηκε και στην ισχύ της Πολεμικής Αεροπορίας υπογραμμίζοντας ότι «για να συνεχίσει η Πολεμική Αεροπορία να απαντά στις άναρθρες κραυγές των γειτόνων μας, άμεση  βελτίωση».
Όπως προσδιόρισε, αυτό απαιτεί «αναβάθμιση στα υπάρχοντα Ιπτάμενα μέσα και απόκτηση νέων», τονίζοντας ότι «δεν επιδέχεται καμία καθυστέρηση, έχω πλήρη επίγνωση για τα τεκταινόμενα  των δανειστών, όμως η αεροπορική ισχύς είναι το οξυγόνο που αναπνέουμε».
Τι απάντησε ..Αλλά δεν έπεισε ο ΥΕΘΑ Καμμένος
«Χρήστο, μην το παίρνεις προσωπικά. Οι κρίσεις έπρεπε να γίνουν ενόψει των μεγάλων γεωπολιτικών εξελίξεων που αναμένονται. Αυτές έπρεπε να αντιμετωπιστούν από τη νέα Ηγεσία», απάντησε στον Παραδίδονται  Αρχηγό ΓΕΑ ο Πάνος Καμμένος.
Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, «είμαστε προ των πυλών για την αναβάθμιση των Μαχητικών μας …
Αντε να το δούμε και να το πιστέψουμε