Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Παρουσία ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑ …Η Παραλαβή-Παράδοση του ΓΕΣ! (φώτο)

 
Παρουσία του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου  του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Αποστολάκη ,Επίτιμων Αρχηγών ,αντιπροσωπεία Αξιωματικών και πλήθος κόσμου,έλαβε χώρα η Τελετή Παραλαβή-Παράδοσης του Α/ΓΕΣ  σήμερα το πρωί στην Στρατιωτική Σχολή των Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής !




Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων η τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του Αρχηγού Στρατού, από τον Στρατηγό Βασίλειο Τελλίδη, στον Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου!

Η Παραλαβή-Παράδοση έγινε Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ, των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων Ναυτικού και Αεροπορίας, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και πλήθος κόσμου

 Ο Παραλαμβάνω ν Α/ΓΕΣ  στην πρώτη του Ημερήσια Διαταγή έδωσε ένα διαφορετικό στίγμα που αναμένεται να  επικρατήσει στο  Στρατό Ξηράς …

 Σε κλίμα συγκίνησης και η Κατάθεση Στεφανιού στο Μνημείο των Πεσόντων της ΣΣΕ,  απο τον Παραδίδων  Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη ,που σήμερα για αυτόν τελειώνει το «Ταξείδι στο Στράτευμα»που τόσο αγάπησε …!