Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ξέσπασε ο Στρατηγός Φράγκος…Βάλτε πλάτη για την Πατρίδα και αφήστε τις «Προβιές και τα Αρκουδοτόμαρα!»






Στο πλευρό της  Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας  για την Εφεδρεία & την Εθνοφυλακή ,τάσσεται ένας ακόμη Στρατηγός που ήταν από τους Πρώτους που είπε ότι …Έχω χιλιάδες Όπλα FN  των 7,62 χιλ στις Αποθήκες του Στρατού και 15.000 χιλ. Ετοιμοπόλεμους  Εφέδρους Καταδρομείς έτοιμοι να τα Κρατήσουν !
Μπορεί να έχει ορκισμένους Εχθρούς  στην Τουρκία και ίσως  και στο Στράτευμα ο Επίτιμος  Α/ΓΕΣ Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος ,αλλά για την Φιλοπατρία που τον διακρίνει και την διάκριση του ως Πολεμιστή εκεί έχει μόνο Φίλους …Ειδικά δε στο χώρο των Καταδρομών και των Εφέδρων παίζει μπάλα μόνος του !
Ο Στρατηγός όταν ρωτήθηκε για την ανακήρυξη του Έτους  2017  ως Έτος Εφεδρείας και της Εθνοφυλακής απο το ΥΠΕΘΑ /ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του  και δήλωσε …
Μα εγώ ήμουνα από αυτούς που  πρώτος μίλησα  για τον εξοπλισμό και την εκπαίδευση των Εφέδρων  Καταδρομέων  και των Εθνοφυλάκων και αυτό είναι η  αλήθεια!
Στα γεγονότα  που δεν είναι γνωστά, ο Στρατηγός Φράγκος οργάνωσε σε κάθε νησί Λόχους Καταδρομών με αυξημένη επάνδρωση και ενίσχυση από Εφέδρους Καταδρομείς !…
Τούρκοι Κομάντος εκπαιδεύονται σε  Απόβαση και σχηματισμό προγεφυρώματος ….
Ήταν από τους πρώτους που διέγνωσε τον αποτρεπτικό ρόλο των Δυνάμεων Καταδρομών και την αστραπιαία  ετοιμότητα για Αντίδραση τους  σε όλων των Ειδών τα προγεφυρώματα  που θα επιχειρούσαν οι Απέναντι!
Σε συνδυασμό  δε με ενίσχυση  από Εφέδρους Καταδρομείς και Τοπικούς Πυρήνες αποτελούμενους από ντόπιους Εφέδρους η αποτρεπτική δύναμη των νησιών μας θα ήταν Καθοριστική τις πρώτες ώρες του Αγώνα !
Όταν ρωτήθηκε ο Στρατηγός γιατί  η αναφορά του  στα τυφέκια   FN και ειδικά  στο διαμέτρημα  7.62 ανέφερε αφοπλιστικά …Γιατί το διαμέτρημα 7,62 σκοτώνει ,τα άλλα είναι για Σκοποβολή !!!!
Σε ερώτηση σχετικά με τις αντιρρήσεις κάποιων να λάβουν οι Έφεδροι Όπλα (κάποιοι είδαν πάλι προβιές στα βουνά ) ο Στρατηγός ξέσπασε..
.Πρέπει αυτήν την ώρα να βάλουμε όλοι πλάτη για την Πατρίδα και να αφήσουν κατά μέρος κάποιοι τις παλαβομάρες  για … «Προβιές και τα Αρκουδοτόμαρα !»
Αμφισβητεί μήπως  κανείς αυτήν εδώ την ώρα  τα λεγόμενα του Στρατηγού; …