Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2017


Εντυπωσιακό βίντεο από έλεγχο οχημάτων και σύλληψη υπόπτων



Πρόεδρος ΛΕΦΕΔ Εφ. Ταγματάρχης Γιάννης Σιδηρόπουλος: ''Φέτος είναι η πρώτη φορά που ο Στρατός είναι πιο κοντά μας''



Δεν υπάρχει πιο τιμητικό πράγμα για έναν Αξιωματικό να τον θυμούνται οι πρώην στρατιώτες του και Έφεδροι Αξιωματικοί διατηρώντας ευχάριστες αναμνήσεις από τη θητεία τους.  Αυτό συνέβη σήμερα το πρωί στο Κιλκίς όταν συνάντησε τον Ταξίαρχο της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ''ΠΟΝΤΟΣ'' Πάρι Καπραβέλο ο Έφεδρος Υπολοχαγός της ΛΕΦΕΔ Χαλκιδικής Γ. Τσάτσαρος. Η συγκίνηση και των δύο μεγάλη αφού είχαν υπηρετήσει μαζί στο 505 Τάγμα Πεζοναυτών στο Βόλο και είχαν χρόνια να βρεθούν. 



Ο καλός φίλος του kranosgr Έφεδρος Υπολοχαγός Γ. Τσάτσαρος μας μετέφερε τις καλύτερες εντυπώσεις  από τη θητεία του για το υψηλό επίπεδο του Αξιωματικού και ανθρώπου Ταξιάρχου Πάρι Καπραβέλου και για τον σεβασμό τον οποίο τρέφει στο πρόσωπό του, με τον οποίο ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί.


 Στην περιοχή της  Αργυρούπολης Κικλίς διεξάγεται από χθες η Πανελλήνια Άσκηση Συνδέσμων και Ομοσπονδιών ΕΔ ''ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2017''.
Εκατοντάδες έφεδροι από Ελλάδα και Κύπρο βρίσκονται για 3 ημέρες στο Κιλκίς όπου ασκούνται σε επιχειρήσεις εντός κατοικημένων τόπων.












Ωραίες συγκινητικές στιγμές που πραγματικά άξιζε να αποτυπωθούν από το φακό του kranosgr.