Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Ανατριχίλα :Ορκίζομαι να φυλάττω την Πατρίδα βροντοφώναξαν οι Πρωτοετείς Σπουδαστές της «ΣΜΥ»(video & φώτο) …Παρουσία Α/ΓΕΣ!
Μαύρος βαρύς ο Ουρανός που σκέπαζε σήμερα την Πόλη των Τρικάλων …Αλλά οι Πρωτοετείς Σπουδαστές και Σπουδάστριες που έδωσαν τον  Όρκο για την Πατρίδα διέλυσαν τα βαριά σύννεφα  γεμίζοντας με Υπερηφάνεια τους Γονείς  και τα αδέρφια τους ,αλλά και φέρνοντας   ξανά την Ελπίδα στους Εκατοντάδες Απόμαχους της Ζωής και του Στρατού που  κατέκλυσαν τους Χώρους της Σχολής για να τους Καμαρώσουν !

Από σήμερα Ορκιστήκατε να ανήκετε στην Μεγάλη Οικογένεια του Στρατού τους ανακοίνωσε Συγκινημένος ο Διοικητής της Σχολής  Ταξίαρχος Γιώργος Λιάκος !
Παρουσία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου κ. Βασίλειου Τελλίδη, και του Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ  Αντιστράτηγου κ. Ηλία Λεoντάρη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016…
Στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο Στρατόπεδο «ΚΑΒΡΑΚΟΥ» στα Τρίκαλα, η Τελετή Ορκωμοσίας  στην Πολεμική Σημαία των 142 Πρωτοετών Σπουδαστών Τάξεως 2019.
Απο το πρωί έφτασε στη Σχολή ο Α/ΓΕΣ και αναχώρησε μετά το πέρας της Τελετής «σφαιράτος για το Επιτελείο» …Πολλές οι Υποχρεώσεις για τον Αρχηγό,αλλά οι δηλώσεις που έκανε έβγαλαν ειδήσεις !

   Πάντα κοντά στην Σχολή ο Στρατάρχης της 1ΗΣ που αν και τρέχει και δεν φτάνει αυτήν ειδικά την εποχή …Έδωσε το Παρών στην Ορκωμοσία!

Αμέσως μετά την Ορκωμοσία η Διμοιρία Επιδείξεων της Σχολής φρόντισε να εντυπωσίασε όσους και όσες είχαν την τύχη να βρεθούν στη Σχολή που εδώ και και 150 χρόνια βγάζει μόνο …Ηγέτες !
Στην Τελετή παρέστησαν οι Θρησκευτικές, Στρατιωτικές και Πολιτικές αρχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της πόλης των Τρικάλων ,Απόστρατοι Αξιωματικοί ,Αντιπροσωπείες σπουδαστών καθώς και οι οικογένειες των ορκισθέντων Σπουδαστών.