Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
ΝΟΜΟΥ  ΣΕΡΡΩΝ
ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
Έτος Ιδρύσεως 1928
Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 1 (ΣΤΟΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ)
ΤΚ 62122 ΣΕΡΡΕΣ – ΤΗΛ & FAX: 23210 22057
Σ.Τ.Γ. 916
Website: seanserron.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Σερρών συμμετείχε και πάλι στον εορτασμνό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου με το τμήμα Παρελάσεων Εφέδρων Αξιωματικών που έχει οργανώσει και παρελαύνει ανελειπώς τα τρία τελευταία χρόνια.
 Του τμήματος τέθηκε επικεφαλής ο Εφ. Τχης Καταδρομών Δημήτριος Καπουτζίδης ηλικίας 87 ετών, μοναδικός Εφ. Ταγματάρχης με πολεμική δράση, παρασημοφορηθείς από την Πατρίδα για τις υπηρεσίες του προς αυτήν στο πεδίο της μάχης.
 Το τμήμα παρελάσεων των Εφέδρων Αξιωματικών των Σερρών αποτελούνταν συνολικά από 44 Αξκους που με υποδειγματικό παράστημα και πειθαρχία παρήλασαν ξεσηκόνωντας τον ενθουσιασμό και τις επεφημίες των συμπολιτών μας.
 Κατά την διέλευσή του το τμήμα εκφώνησε συνθήματα και έψαλε τον ύμνο της Μακεδονίας, εκφράζοντας το λαϊκό αίσθημα για την μία και μοναδική Μακεδονία και καταγγέλοντας την λεγόμενη συμφωνία των Πρεσπών.
 Οι Έφεδροι Αξιωματικοί των Σερρών, με την υποδειγματική και άριστη από κάθε άποψη συμμετοχή τους στην Παρέλαση, δήλωσαν παρόντες στις Εθνικές Επάλξεις.

Σέρρες 29 Οκτωβρίου 2018
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος


Βασίλειος Ν. Κατιρτζόγλου
Δικηγόρος

Εφ. Ανθλγος ΠΖ