Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Eθιμοτυπική επίσκεψη του συνδέσμου έφεδρων αξιωματικών Καρδίτσας στην 110 πτέρυγα μάχης.




Ο πρόεδρος του  συνδέσμου έφεδρων αξιωματικών Ντενησιώτης Ιωάννης έφεδρος ταγματάρχης (Π.Ζ) , συνοδευόμενος από το  μέλος του Δ.Σ . Καπώνη Αναστάσιο,  , πραγματοποίησε  εθιμοτυπική επίσκεψη  γνωριμίας και επιβεβαίωσης  της συνεργασίας του συνδέσμου με τον διοικητή σμήναρχο (Ι)  κ. Θεόδωρο Σύρμο, στην 110 πτέρυγα  μάχης που  βρίσκεται στην Αεροπορική Βάση Λάρισας.

Στη συνάντηση αυτή πρόεδρος του Συνδέσμου Ντενησιώτης Ιωάννης παρουσίασε στον σμήναρχο(Ι)  κ. Θεόδωρο Σύρμο την κατάσταση του  ΣΕΑΝ Καρδίτσας  τονίζοντας την εντυπωσιακή πορεία του.
Ο σμήναρχος με σαφή γνώση του εφεδρικού κινήματος ,τόνισε με φιλικότατη διάθεση  ότι θα είναι πάντοτε κοντά μας στο δύσκολο και πατριωτικό έργο μας.

Η 110 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ) έχει ως αποστολή τη διατήρηση υψηλού βαθμού αποτελεσματικότητας και ετοιμότητας, με κατάλληλη οργάνωση, εκπαίδευση του προσωπικού και συντήρηση των μέσων και συστημάτων που διατίθενται ή μετασταθμεύουν σ' αυτή, για ανάληψη και επιτυχή διεξαγωγή αεροπορικών επιχειρήσεων, οποτεδήποτε απαιτηθεί και σύμφωνα με τα ισχύοντα Σχέδια.

Για το Δ.Σ
ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΤΕΝΗΣΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΦΕΔΡΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ (ΠΖ)