Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στην Καρδίτσα με την παρέλαση για πρώτη φορά Αερονόμων, Ναυτονόμων & Στρατονόμων του Κέντρου Εκπαίδευσης Στρατονομίας.

Υπό βροχή πραγματοποιήθηκε, στις 12.00 το μεσημέρι, στην οδό Καραϊσκάκη στην πόλη της Καρδίτσας, η παρέλαση με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

 

          Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, χοροστατούντος του  μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κ Φαναριοφερσάλων κ.κ Τιμόθεου,  και την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την Κα Οικονόμου Αντιγόνη, δασκάλα του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας.

Ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στον προ του ηρώου πεσόντων χώρο με κατάθεση στεφάνων από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη κ. Τσιάκος Βασίλειος , τον Διοικητή ΚΕΣΝ  Ανχη (ΠΖ) Παπανικολάου Παύλο ,το Δήμαρχο Καρδίτσας, τον Αστυνομικό Δ/ντή κ. Καραπιπέρη Βασίλειο, το Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ.Σακελαρόπουλο Δημήτριο  ,τον  Πρόεδρο ΕΑΑΣ Καρδίτσας Ανχη  ε.α  Καραίσκο  Παναγιώτη,  τον πρόεδρο Συνδέσμου έφεδρων αξιωματικών νομού Καρδίτσας Ντενησιώτη Ιωάννη έφεδρο ταγματάρχη (ΠΖ) ,   και τον Πρόεδρο της ΕΛΑΣ Καρδίτσας  Υπαστυνόμο Β΄ ε.α Σκύφτα Κων/νο .

Μαθητές όλων των βαθμίδων, πρόσκοποι, οδηγοί, πολιτιστικοί Σύλλογοι, Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και για πρώτη φορά και τμήματα Αερονόμων και Ναυτονόμων του Κέντρου Εκπαίδευσης Στρατονομίας παρέλασαν σε άψογους σχηματισμούς στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ελευθερίας, ειρήνης και συναδέλφωσης.












,


 Διοικητής Κ.Ε.Σ.Ν  Ανχης (ΠΖ) Παπανικολάου Παύλος

Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ Σακελαρόπουλος Δημήτριος
 Πρόεδρος ΕΑΑΣ Καρδίτσας Ανχης  ε.α  Καραίσκος  Παναγιώτης




Αστυνομικός Δ/ντής Καρδίτσας κ Καραπιπέρης Βασίλειος


Πρόεδρος Συνδέσμου έφεδρων αξιωματικών νομού Καρδίτσας Ντενησιώτης Ιωάννης έφεδρος ταγματάρχη (ΠΖ)  - Πρόεδρος ΕΑΑΣ Καρδίτσας Ανχης  ε.α  Καραίσκος  Παναγιώτης







 Διοικητής Κ.Ε.Σ.Ν  Ανχης (ΠΖ) Παπανικολάου Παύλος























 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ν.- ΝΤΕΝΗΣΙΩΤΗΣ Ι - ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Δ - ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞ/ΚΟΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ)




Πρόεδρος  της ΕΛΑΣ Καρδίτσας  Υπαστυνόμος Β΄ ε.α Σκύφτας  Κων/ νος
- Πρόεδρος Συνδέσμου έφεδρων αξιωματικών νομού Καρδίτσας Ντενησιωτης Ιωαννης έφεδρος ταγματάρχη (ΠΖ)