Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Θεωρητική – Πρακτική Επιμόρφωση σε περιβάλλον προσομοίωσης αθλητικών στρατιωτικών αγώνων από τον ΣΕΑΝ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ


Στο πλαίσιο προσπάθειας ικανοποίησης πάγιου αιτήματος των Εφ. Αξιωματικών για τη διεξαγωγή εκπαιδεύσεων, ο Σ.Ε.Α.Ν. Αν. Αττικής σχεδιάζει τη διοργάνωση κύκλων επιμόρφωσης, με θεωρητικό – πρακτικό μέρος.
Ο πρώτος κύκλος, που θα ξεκινήσει κατά το τρέχον έτος, θα περιλαμβάνει, αρχικά, ένα πρώτο μέρος (Α) αποτελούμενο από δύο ημέρες θεωρίας (από ένα τρίωρο), στις 30 Σεπτεμβρίου και στις 7 Οκτωβρίου (ημέρες Σαββάτου). Η εν λόγω θεωρητική επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Συνδέσμου και ενδεικτικά, θα περιέχει στοιχεία προσανατολισμού, οργάνωσης – χαρτών, ατομικού – ομαδικού εξοπλισμού, καθώς και σχηματισμών ομάδων μάχης.
Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ένα δεύτερο μέρος (Β) θεωρίας, με πολλαπλά στοιχεία – τακτικές μάχης, κ.α., καθώς και πρώτων βοηθειών και πυρόσβεσης προσανατολισμένα στις στρατιωτικές ανάγκες.
Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου θεωρητικού μέρους, θα διεξαχθεί πρακτική επιμόρφωση – εξόρμηση, με μια διανυκτέρευση στην περιοχή Ευβοίας.
Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί εκπαιδευτικό υλικό (εγχειρίδιο) και βεβαίωση αποφοίτησης.
Ο συνολικός αριθμός συμμετεχόντων θα είναι μέχρι 15. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας δηλώσεων συμμετοχής.
Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται στα 10€/άτομο για το πρώτο μέρος και 20€/άτομο για το δεύτερο μέρος θεωρίας μαζί με το πρακτικό μέρος, και αφορά στην κάλυψη των απολύτως απαραίτητων εξόδων ανά συμμετέχοντα (εκπαιδευτικό υλικό και διανυκτέρευση). Δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος διατροφής και μετακίνησης, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί με ιδία μέσα των συμμετεχόντων και θα διαμορφωθεί ανάλογα.
Ο Σύνδεσμός μας θα επιδοτήσει μέρος των εξόδων της εν λόγω διοργάνωσης.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα είναι διαθέσιμες στους άμεσα ενδιαφερόμενους.
Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες, έως 14 Σεπτεμβρίου 2017 και μέχρι την εξάντληση των θέσεων, στα τηλέφωνα του Συνδέσμου (210 6395643) και του Προέδρου (6944 367834).

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, η κράτηση για τη συμμετοχή στο πρώτο μέρος θα οριστικοποιείται με την καταβολή του προαναφερθέντος αντίστοιχου κόστους των 10€.