Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Βασίλειος Τελλίδης



Θεωρείτε ένας από τους καλύτερους Αρχηγούς ΓΕΣ που έχουν περάσει από το Στράτευμα. Ειλικρινής, έντιμος, ευγενικός που δε μάσησε τα λόγια του όταν χρειάστηκε φορώντας τη στολή, λέγοντας αλήθειες με οποιοδήποτε κόστος.

Βέβαια είχε κι αυτός τα δικά του όπως όλοι μας και συγκεκριμένα μια Ποντιακή ''ξεροκεφαλιά'' αλλά χωρίς να σου κάνει ποτέ κακό. Μπορεί να ''κόλλαγε'' σε μια άποψη αλλά σε άκουγε και δεν σε αδικούσε αν διαπίστωνε ότι έχεις δίκιο.


Τον συναντήσαμε προχθές μετά από πολύ καιρό στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα όπου παραθερίζει με την οικογένειά του. Απλός όπως πάντα αλλά πιο ήρεμος και χαλαρός χωρίς τις αρχηγικές ευθύνες, απολάμβανε τις διακοπές του. Δεν ήθελε ''δόξες και τιμές'' από τότε που ήταν εν ενεργεία και αυτό εφαρμόζει και ως επίτιμος Αρχηγός του ΓΕΣ, γι αυτό και θα τον συναντήσει κανείς να πίνει τον καφέ του στο κέντρο του μπαρ με τα απλά στελέχη και όχι στα Στρατηγικά υπερυψωμένα σαλονάκια του ΚΑΑΥ. Αυτός είναι ο Βασίλης Τελλίδης ένας αγαπητός Αρχηγός που όπου βρεθεί εντυπωσιάζει με την απλότητα και την αμεσότητά του.


Μην ξεχνάμε πως ήταν ο πρώτος που καθιέρωσε την απευθείας επικοινωνία των Στελεχών με τον ίδιο τον Αρχηγό κάτι που δεν ξεχνιέται από όσους συναντήθηκαν μαζί του ή μίλησαν τηλεφωνικά μαζί του, όπως η ΕΠΟΠ που η Διεύθυνση Υγειονομικού την είχε ξεχάσει να τη συμπεριλάβει στις μεταθέσεις που δικαιούταν λόγω συνυπηρέτησης και μετά από εντολή του Αντγου Τελλίδη το θέμα λύθηκε άμεσα! ''Να του πείτε ότι του είμαι ευγνώμων γι' αυτό που έκανε για μένα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ'' ήταν τα λόγια της Επαγγελματία Οπλίτη, τα οποία πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη αμοιβή από τα στελέχη στο πρόσωπο του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ Στρατηγού Βασίλειου Τελλίδη!

Επισκέψεις Αρχηγού ΓΕΣ σε 304 ΠΕΒ και ΣΜΥ


ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ