Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΣΕΑΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συντηρώντας τη δυναμική που απέκτησε το Εφεδρικό Κίνημα με την πραγματοποίηση του 10ου ΠΑΣΕΦΑ, ενισχύοντας τη θέση μας στην κοινωνία μέσω εθελοντικών δράσεων και πολλαπλασιάζοντας τη δύναμη της ΑΠΟΕΑ μέσω συντονισμένης δράσης των ΣΕΑΝ προτείνουμε τα παρακάτω:

Η ΑΠΟΕΑ να ευαισθητοποιήσει και να παρακινήσει τους ΣΕΑΝ να πάρουν μέρος στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ let’s do it Greece
δηλώνοντας συμμετοχή ως φορείς στο: www.letsdoitgreece.org
Έτσι Πανελλαδικά, φορείς, εθελοντές και απλοί πολίτες θα συνενωθούν πραγματοποιώντας δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε το 2012 από νέα παιδιά που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο. Νέους που ονειρεύονται να ενώσουν όλη την Ελλάδα για έναν κοινό σκοπό, αναδεικνύοντας το καλό πρόσωπο της πατρίδας μας. Το πρόσωπο των ανθρώπων που προσπαθούν και προσφέρουν καθημερινά στον τόπο τους, το πρόσωπο των εθελοντών που συνεργάζονται σε κοινή προσπάθεια, το πρόσωπο της χαράς, της συμμετοχής και της δημιουργικότητας. Η προσπάθεια πλέον τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας

Ο ΣΕΑΝ Λάρισας ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Περιφέρειας Θεσσαλίας   συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαρτίου 2017 στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου και δήλωσε συμμετοχή  συντονίζοντας τις ενέργειές του με το Δήμο Λαρισαίων.

Συντονισμένα λοιπόν, ΑΠΟΕΑ και ΣΕΑΝ ας αγκαλιάσουμε την προσπάθεια των παιδιών μας και μαζί με τις οικογένειες μας, όλοι μαζί,  να κατέβουμε στους δρόμους, στις πλατείες, στις παραλίες και να περάσουμε  στην  πράξη το μήνυμα:


ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ = ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


Όλοι μαζί μπορούμε !



Ο Πρόεδρος

Απ. Βερέμης
Εφ. Ανθυποσμηναγός Α/Α