Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Διήμερο Εφέδρων Αξιωματικών στο ΚΕΟΑΧ στον Όλυμπο

Διήμερο Εφέδρων Αξιωματικών στο ΚΕΟΑΧ (25-26 Φεβ 2023) στον Όλυμπο παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΑΠΟΕΑ , κ. Βάκη Λαδόπουλου, του Μέλους της ΕΕ επιτροπής της ΑΠΟΕΑ και Πρόεδρου του ΣΕΑΝ Καρδίτσας κ. Γιάννη Ντενησιώτη, του Προέδρου του ΣΕΑΝ Λάρισας και διοργανωτή κ. Μιχάλη Φωκά, του μέλους του ΔΣ του ΣΕΑΝ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. Διονύση Φάκου ως εκπροσώπου του Προέδρου, συναδέλφους από τους ΣΕΑΝ Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Καρδίτσας, Μαγνησίας, Ρεθύμνου, Σερρών, Φωκίδας και φυσικά Λάρισας.

Κατά την παραμονή οι Εφ. Αξκοι παρακολούθησαν διαλέξεις από εκπαιδευτή του ΚΕΟΑΧ, αλλά και από τον Ανθυπολοχαγό εα των Ειδικών Δυνάμεων κ. Δημήτρη Λάναρη, που αφορούσαν χρήση υλικών και τεχνικών για επιβίωση σε χιονοσκεπές και αλπικό περιβάλλον, όπως επίσης διάλεξη του Εφ. Υπίλαρχου Γιάννη Κάλυμνου περί της Διοικητικής μέριμνας επιλαρχίας Μέσων – Αρμάτων και του Εφ. Ανθυπολοχαγού Στάθη Κουτσουράκη, για την εμπειρία του ως εκπαιδευτή στο πρόγραμμα που ανέπτυξαν το 2022 οι ΣΕΑΝ της Αττικής.

Ευχαριστούμε τον Διοικητή της ΔΕΠ, Αντιστράτηγο Δημήτριο Χούπη, τον Διευθυντή ΓΕΣ/ΔΕΔ Υποστράτηγο Δημήτριο Βουνίσιο, τον Διοικητή και όλο το προσωπικό του ΚΕΟΑΧ για την βοήθεια που μας παρείχαν ώστε να προσφερθεί στους Έφεδρους Αξιωματικούς που συμμετείχαν στη δράση, μια συγκλονιστική εμπειρία ζωής.

Ευχαριστίες στον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας στον Σπαρμό, για την θερμή του φιλοξενία και την ευλογία του.