Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Καρδίτσας έκοψε τη βασιλόπιτα

Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε το απόγευμα στο Παυσίλυπο ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Καρδίτσας.

 

Την πίτα ευλόγησε ο π. Παν. Καλλιώρας μεταφέροντας και τις ευχές του Σεβασμιοτάτου, ενώ ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ κ. Ιωαν. Ντενησιώτης κόβοντας την πίτα ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους και ευχήθηκε υγεία στους ίδιους και τις οικογένειές τους και μια δημιουργική χρονιά για το Σύνδεσμο. Το φλουρί της βασιλόπιτας βρήκε ο Έφορος του ΣΕΑΝ και Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Γεωργ. Κουκουζέλης, ο οποίος δέχθηκε τις ιδιαίτερες ευχές των υπολοίπων μελών, ενώ ακολούθησε ο απολογισμός της δράσης του Συνδέσμου για την περσινή χρονιά.

Τα μέλη του δραστήριου Συνδέσμου είχαν επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και προτάσεις για δράσεις και εκδηλώσεις που θα μπορούσε να διοργανώσει ο ΣΕΑΝ κατά τη διάρκεια της τρέχουσας χρονιάς, αλλά και για γενικότερα ζητήματα που αφορούν τις ένοπλες δυνάμεις και το εφεδρικό κίνημα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρώην Διοικητής του ΚΕΣΝ Συνταγματάρχης Κων. Αθάνατος.

 



                                                                   ΠΗΓΗ


                                        ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

https://www.karditsalive.net/karditsa/ekdilosis/%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CF%86%CE%AD%CE%B4%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%88%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CF%86%CF%8E%CF%84%CE%BF