Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Σύνδεσμος εφέδρων αξιωματικών νομού Καρδίτσας


Ο  Σύνδεσμος εφέδρων αξιωματικών νομού Καρδίτσας εκφράζει βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων των εκτεταμένων φονικών πυρκαγιών.

Δηλώνουμε αμέριστη συμπαράσταση σε όλους τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτές τις ώρες από τις συνέπειες αυτής της ανείπωτης εθνικής τραγωδίας.



Καλούμε τα μέλη μας σε εγρήγορση για την επικουρική αντιμετώπιση, μαζί με τις επίσημες κρατικές δομές, της τρέχουσας έκτακτης κατάστασης στη χώρα και παροτρύνουμε τους Εφέδρους Αξιωματικούς τούτη την ώρα για την εκδήλωση πρωτοβουλίας και του πνεύματος εθελοντισμού που χαρακτηρίζει το θεσμό μας, σε κάθε κάλεσμα προσφοράς.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) στο τηλέφωνο 2106822445 να δηλώσουν τη διαθεσιμότητα τους, το όνομα, το τηλέφωνο και την ειδικότητα τους για να κληθούν σε περίπτωση που χρειαστεί στο σημείο που χρειαστεί.

Για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης [Betadin, Fucidin, γάζες, ξηρά τροφή (φρυγανιές, μπισκότα κλπ.), μωρομάντηλα, παιδικές πάνες] έχουν ενεργοποιηθεί πολλοί Δήμοι της ευρύτερης περιοχής της Αττικής (όπως Ραφήνας – Πικερμίου, Αγ. Παρασκευής, Παπάγου-Χολαργού, κα) και του Πειραιά, καθώς και ιδιωτικές πρωτοβουλίες όπως το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» αλλά και του Ερυθρού Σταυρού για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων, όπου μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε άμεσα.

Επίσης, ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου άνοιξε ειδικό λογαριασμό για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  Αρ.Λογ. 5186092291418     ΙΒΑΝ: GR20 0172 1860 0051 8609 2291 418