Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Εκδήλωση προς τιμήν Έφεδρων και Εθνοφυλάκων από την 1η Στρατιά





 Εκδήλωση προς τιμήν Έφεδρων και Εθνοφυλάκων από την 1η Στρατιά
Του Ηλία Προύφα

Με την παρουσία του Στρατηγού Διοικητή της 1ης Στρατιάς Δημόκριτου Ζερβάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας, ημερίδα του σχηματισμού αφιερωμένη στους έφεδρους και εθνοφύλακες.
Πρόκειται για μια επιτυχημένη εκδήλωση η οποία υλοποιήθηκε στα πλαίσια των δράσεων του ΓΕΣ για το έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων που έχει ανακηρυχθεί το 2017, από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.
Εθνοφύλακες και έφεδροι όλων των βαθμών και ηλικιών από πολλές πόλεις της περιοχής ευθύνης της 1ης Στρατιάς έδωσαν το παρόν, με πρώτο τον αιωνόβιο Έφεδρο Ανθυπολοχαγό του έπους της Αλβανίας Λάζαρο Αρσενίου.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης που ξεκίνησε με χαιρετισμό του Στρατηγού Ζερβάκη, συνεχίστηκε με ομιλίες στελεχών και εφέδρων, ενώ έκλεισε με βράβευση συμμετεχόντων και τον εθνικό μας ύμνο που έψαλλαν διοργανωτές και συμμετέχοντες.

Δείτε φωτό που κατέγραψε ο φακός του kranosgr:


                                             https://kranosgr.blogspot.gr/2017/11/1_18.html







 Από το νομό Καρδίτσας  τιμήθηκαν οι έφεδροι αξιωματικοί Γαλούσης Κων/νος, Μυλωνής Γεώργιος και Φιλίππου Γρηγόριος .Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν.Καρδίτσας  τους εύχεται ολόψυχα συγχαρητήρια .










Τα συγχαρητήρια στη ΔΑΣΕΚΠ της 1ης Στρατιάς!


Του Ηλία Προύφα

Συγχαρητήρια από παντού λάμβαναν σήμερα το πρωί στη πινακοθήκη Λάρισας, ο Συνταγματάρχης Διευθυντής  ΔΑΣΕΚΠ της 1ης Στρατιάς Κοσμάς Στέφος και τα στελέχη του σχηματισμού που ήταν επιφορτισμένα με το έργο της διοργάνωσης της ημερίδας για τους έφεδρους και εθνοφύλακες.



Με άριστη οργάνωση όλα κύλησαν στην εντέλεια και οι έφεδροι της Θεσσαλίας με τους Εθνοφύλακες από διάφορες ακριτικές περιοχές της χώρας που συμμετείχαν στην εκδήλωση, έμειναν ενθουσιασμένοι και εντυπωσιασμένοι από τη φιλοξενία.
Όπως ανέφεραν στο kranosgr αλλά και μετέφεραν στο Στρατηγό Ζερβάκη, ήταν μια άριστη εκδήλωση από πλευράς διοργάνωσης, από την οποία θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα.
Εργασιομανής και οργανωτικός ο ελικοπτεράς πρώην Επιτελάρχης της 1ης ΤΑΞΑΣ, Συνταγματάρχης Κοσμάς Στέφος, κατάφερε να ''απογειώσει'' την ημερίδα βγάζοντας την 1η Στρατιά και το ΓΕΣ ασπροπρόσωπους!
Στην πρώτη φωτό του kranosgr o Διευθυντής ΔΑΣΕΚΠ της 1ης Στρατιάς Κοσμάς Στέφος με στελέχη του σχηματισμού, που είχαν αναλάβει την οργάνωση της ημερίδας. Στη δεύτερη φωτό ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Λάρισας Απόστολος Βερέμης, δίνει τα συγχαρητήρια στο Στρατηγό Ζερβάκη για την άριστη διοργάνωση της ημερίδας.


ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ




ΒΙΝΤΕΟ- Ο Ταξίαρχος της 1ης Στρατιάς Κ. Κοτανίδης αναγιγνώσκει το μήνυμα του ΥΕΘΑ Π. Καμμένου στους Έφεδρους και Εθνοφύλακες του σχηματισμού





Ο Ταξίαρχος της 1ης Στρατιάς Κωνσταντίνος Κοτανίδης αναγιγνώσκει το μήνυμα του ΥΕΘΑ Π. Καμμένου στους Έφεδρους και Εθνοφύλακες του σχηματισμού κατά τη σημερινή ημερίδα στη Λάρισα.

Δείτε το βίντεο του kranosgr: