Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής στην 1η Ταξιαρχία Πεζοναυτών (ΦΩΤΟ)

Με κάθε επισημότητα και συμφώνος του ισχύοντος πρωτοκόλλου πραγματοποιήθηκε την 27η Μαρτίου ε.έ., η τελετή αλλαγής του Διοικητού της 1ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών-Αλεξιπτωτιστών η οποία ευρίσκεται εντός του Στρατοπέδου Γεωργίου Κατσάνη, στην περιοχή της Ρεντίνας. 
Κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής και την ανάγνωση των σχετικών αγγελμάτων του αποχωρούντος Διοικητού Ταξιάρχου κ. Βασίλείου Κουκουλομάτη και του αναλαμβάνοντας τα νέα καθήκοντα Διοικητού Ταξιάρχου κ. Κωνσταντίνου Παπαβλασοπούλου, το παρόν έδωσαν ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους Αρχιμανδρίτης π. Βαρθολομαίος, αντιπροσωπείες όλων των Σωμάτων του Ελληνικού Στρατού, οι Διοικητές των Μονάδων, σύσσωμο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του κέντρου, ο Δήμαρχος Βόλβης κ. Διαμαντής Λιάμας, εκπρόσωποι του Δήμου Λαγκαδά, καθώς και πολύς κόσμος.
Την εκδήλωση παραδόσεως – παραλαβής της νέας Διοικήσεως ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ο οποίος και ευχήθηκε τόσο προς τον αποχωρούντα όσο και προς τον παραλαβόντα Διοικητή, υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίζουν με επιτυχία να ανταπεξέρχονται στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο τους, τονίζοντας πως από την πλευρά της η τοπική Εκκλησία, θα είναι πάντοτε στην διάθεση τους ως συμπαραστάτης και αρωγός προς το επιτελούμενο έργο που τους εμπιστεύθηκε η Πατρίδα μας.
Αναρτήθηκε από kranos