Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ



 Σίγουρα το αίσθημα της προσφοράς είναι έμφυτο σε πολλούς ανθρώπους. Κάποιοι από μας έχουν την ψυχική δύναμη να παλεύουν κάθε μέρα όχι μόνο για τα δικά τους προβλήματα όποια και να είναι αυτά, αλλά κυρίως για τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα των συνανθρώπων τους. Αυτή η συμπεριφορά ενός τέτοιου ανθρώπου αποτέλεσε τη βάση της σκέψης μας για να του αποδώσουμε τον τίτλο του Καρδιτσιώτη της χρονιάς που πέρασε.

 Αναφερόμαστε στον Σταύρο Παπαγεωργίου, που από την θέση του στον τομέα της υγείας έκανε μια πραγματικά συγκλονιστική προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Άψογος στα καθήκοντα του, λογικό θα μου πείτε ήταν υποχρέωση του άλλωστε, σοβαρός, ακούραστος, και ειλικρινής. Αυτό όμως που κάνει τη διαφορά είναι το ανθρώπινο πρόσωπο του Σταύρου.

 Δίπλα σε όποιον συμπατριώτη μας είχε ανάγκη κάθε στιγμή και ώρα, έδειξε παραμερίζοντας τις προσωπικές του ανάγκες τι σημαίνει το ανθρώπινο πρόσωπο ενός πολιτικού. Ειδικά στον ευαίσθητο χώρο της υγείας ο Σταύρος ήταν εκεί όπου και όταν χρειάστηκε. Οι συμπατριώτες μας αισθανόταν διαρκώς πως ένας δικός τους άνθρωπος στεκόταν δίπλα τους πάντα. 

Και επειδή στις δύσκολες αυτές μέρες αυτό που χρειαζόμαστε είναι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη, ο Σταύρος Παπαγεωργίου είναι αναμφίβολα ο Καρδιτσιώτης που ξεχώρισε για τη χρονιά που πέρασε. Η συμπεριφορά του ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

 


ΠΗΓΗ

Καρδίτσα Τώρα





Αυτός είναι ο  Σταύρος , βασικός κρίκος του διοικητικού συμβουλίου  που μας προσφέρει ακούραστα και ασταμάτητα την βοήθειά του.

Σταύρο το Δ/Σ σε ευχαριστεί .