Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Καρδίτσας γιορτάζει τον προστάτη του μάρτυρα Άγιο Νικήτα




Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Καρδίτσας συμμετείχαν στον εορτασμό του Αγίου Νικήτα , προστάτη των εφέδρων αξιωματικών, που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό  Ναό Αγίων Κωνσταντίνου  και Ελένης στην Καρδίτσα. 

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν αμέσως μετά το τέλος της θείας λειτουργίας που έγινε προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεώργιου και συλλειτουργούντος του Σεβασμιότατου Ποιμενάρχη μας κ. Τιμοθέου
.
                Τις εκδηλώσεις για  την ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας  και τον   εορτασμό του Αγίου Νικήτα , προστάτη των εφέδρων αξιωματικών τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της  1ης στρατιάς συνταγματάρχης Γιαννούτσος Διονύσιος  , ο κ.  Ψαχούλας εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας , ο αντιδήμαρχος κ. Γούλας εκ μέρους του Δήμου Καρδίτσας, ο διοικητής στρατονομίας  Καρδίτσας Συνταγματάρχης κ. Κωνσταντής Δημήτριος , ο αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας κ. Γατσουνιάς , ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας κ. Κορέλας , ο πρόεδρος αποστράτων της ελληνικής αστυνομίας , καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και φίλοι των εφέδρων αξιωματικών.













ΠΗΓΗ  KARDITSA LIVE . 
NET

 Καρδίτσα: Τιμήθηκε η Εθνική μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας (+Φώτο +Βίντεο)