Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Εορτασμός του προστάτη μας μάρτυρα Αγίου Νικήτα . ΣΕΑΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Την Tρίτη  15  Σεπτεμβρίου 2015  ο πρόεδρος & τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών  Ν. Καρδίτσας   συμμετείχαν  στον εορτασμό  του Αγίου Νικήτα , προστάτη των Εφέδρων αξιωματικών, που  τελέστηκε στον  ιερό  Ναό  Ευαγγελιστρίας  στην  Καρδίτσα.

Την δοξολογία τέλεσε  ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεντίνης κ.κ Σεραφείμ  και  παρέστησαν  ο Aντιπεριφερειάρχης κος Ψαχούλας , ο Δήμαρχος Μουζακίου  κος Κωτσός, ο  υποψήφιος βουλευτής  της Ν.Δ  κος Ταλιαδούρος αντιπροσωπίες της 1ης Στρατιάς , του Κέντρου Εκπαίδευσης Στρατονομίας  ,   ο Αστυνομικός  Διευθυντής Καρδίτσας,     αντιπροσωπία της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας ,  ο πρόεδρος   αποστράτων  της ελληνικής αστυνομίας καθώς  και ο πρόεδρος αποστράτων πυροσβεστών,   εκπρόσωποι τοπικών φορέων και φίλοι των εφέδρων αξιωματικών.

Κατά το σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος  του  Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καρδίτσας  Ντενησιώτης Ιωάννης  αναφέρθηκε στον βίο του Αγίου Νικήτα και ευχήθηκε όπως δίνει τη χάρη του στους εφέδρους , εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικούς , να τους ενισχύει στο έργο τους για την καλλιέργεια της ψυχικής ενότητας  και την ηθική και πνευματική τους  εξύψωση.
Μετά το πέρας της  Θείας λειτουργίας  ακλούθησε  μικρή δεξίωση  στους παρευρισκομένους.

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καρδίτσας    ευχαριστεί θερμά τον υποστράτηγο  της Ελληνικής Αστυνομίας εν αποστρατεία   κον  Καλλιάτζη για την  ξενάγηση στο μουσείο της Ελληνικής Αστυνομίας